Erhvervsaftaler

Danish Phone Repair erhversaftale

Få en favorabel serviceaftale med Danish Phone Repair – og slip for bøvlet med at finde en reparatør, når du har brug for en. Du kan samle alle dine reparationer ét sted, hvor du er garanteret den samme og sikre service. Vi reparerer dine Apple produkter og Samsung smartphones fra dag til dag – og med garanti.

HVAD KAN VI GØRE FOR DIN VIRKSOMHED?

Danish Phone Repair tilbyder erhvervsaftaler til både store såvel som små virksomheder.
Vi sætter en stor ære i at udføre et så professionelt stykke arbejde som muligt for jer som erhvervsdrivende, da vi ved, at kommunikation er en af de vigtigste komponenter for at drive en succesfuld virksomhed. Derfor ved vi også, at en ikke-funktionsdygtig telefon eller tablet kan koste virksomheden vigtig omsætning.

Lånetelefon

Vi tilbyder virksomheden gratis lånetelefon under reparation.

Reparation

Vores kompetente og erfarne reparatører arbejder effektivt og benytter udelukkende reservedele af højeste kvalitet.
På trods af at vi udfører reparationen på rekordtid, skal dette ikke komme på bekostning af en perfekt reparation. Vi tilbyder derfor også 24-måneders garanti på alle reparationer.

Rabat-aftaler

Hos Danish Phone Repair værdsætter vi et godt og tillidsfuldt samarbejde. Vi tilbyder derfor vores faste erhvervskunder eksklusive rabatter og tilbud, som vi gerne skræddersyer til lige netop jeres behov som virksomhed. Tøv aldrig med at ringe til os, hvis I ønsker at høre nærmere om dette.

Indlevering med post

Vi bestræber os på at være Danmarks hurtigste og mest effektive reparatør. Vi reparerer derfor jeres enhed ligeså snart, at vi får den indleveret. Det er derfor kun fragten, der tager tid, og der vil typisk gå 3-5 dage fra, at I har sendt enheden, til at I modtager den igen, hvor elektronikkæder og andre sædvanligvis har en behandlingstid på op til 4 uger.